LATCONSUL LTD

LATCONSUL LTD

LatConsul d.o.o. je napredno podjetje v Latviji za poslovno svetovanje in izobraževanje.

Ustanovljen je bil leta 2003, ko je podjetjem in posameznikom pričel ponujati svetovanje v povezavi z evropskimi strukturnimi skladi. Te dejavnosti in to področje so še zmeraj deležni pozornosti centra LatConsul d.o.o Zlagoma je center rasel in si pridobil status javno priznanega izobraževalnega centra, ki ponuja vrsto tečajev, seminarjev in razne vrste svetovanja.

LatConsul d.o.o. je danes poznano in ugledno ime doma in v tujini na področju izobraževanja odraslih Center skrbi za kakovost svojih storitev, ima stalne naročnike, saj se povsem prilagaja njihovih željam in potrebam.

Poslanstvo LatConsul d.o.o. je v spodbujanju osebnostne rasti in strokovnega razvoja naročnikov, v spodbujanju uspešnega poslovanja, nudenju inovativnih in kakovostnih storitev na temelju individualne obravnave naročnikovih želja.

Z LatConsul d.o.o. se je moč učiti angleškega, nemškega, španskega, francoskega, italijanskega, norveškega, švedskega, finskega, danskega, ruskega in latvijskega jezika, bodisi v skupini, bodisi individualno ter ob uporabi učnih pripomočkov in programov, ki jih na trg dajejo tuje založbe.

Raina boullevard 2-3, Riga, LV-1050

latconsul@latconsul.lvu

+371 67216433

www.latconsul.lv

PARTNERJI


'Evropska komisija s podporo te publikacije ne potrjuje tudi njene vsebine, saj ta zrcali zgolj poglede avtorjev. Posledično Evropska komisija ni odgovorna za kakršno koli uporabo vsebine te publikacije.'